Szukając niezawodnego sprzętu do swojego gospodarstwa, trafiłem na firmę S-AGRO z siedzibą w Wyszkowie. Jako rolnik z 15-letnim doświadczeniem, miałem już do czynienia z różnymi traktorami, ale oferta tej firmy naprawdę mnie zaskoczyła. S-AGRO to oficjalny dystrybutor renomowanych ciągników rolniczych marek Dong Feng, Hanwo oraz Solis - połączenie azjatyckiej technologii z europejskimi standardami jakości.

Po wizycie w ich centrum dystrybucyjnym w Wyszkowie miałem okazję przetestować kilka modeli. Ciągniki Dong Feng, szczególnie model Dong Feng 304, wyróżniają się kompaktowymi wymiarami przy zachowaniu imponującej mocy. DongFeng traktor sprawdził się doskonale w moim sadzie, gdzie manewrowość jest kluczowa. DongFeng ciągnik okazał się być idealnym rozwiązaniem do prac w ograniczonych przestrzeniach.

Mój sąsiad natomiast zdecydował się na Hanwo 354R i jest zachwycony. Traktory Hanwo to szeroka gama modeli od kompaktowych Hanwo 254R i Hanwo 254C, przez uniwersalne Hanwo 354R i Hanwo 354C, aż po mocniejsze modele jak Hanwo HWE504, Hanwo HWB504, Hanwo 604 czy Hanwo 704. Hanwo ciągnik to synonim wszechstronności - sprawdza się zarówno przy pracach polowych, jak i w transporcie czy przy obsłudze maszyn towarzyszących.

Dla rolników poszukujących jeszcze większej mocy, S-AGRO oferuje traktory Solis. Modele Solis 60, Solis 75 czy Solis 90 to ciągniki rolnicze stworzone do najcięższych prac. Solis traktor charakteryzuje się wytrzymałością i niezawodnością nawet w najtrudniejszych warunkach. Solis ciągnik to inwestycja na lata - co potwierdzają opinie wielu użytkowników.

Co wyróżnia S-AGRO spośród innych dystrybutorów? Przede wszystkim kompleksowa obsługa. Oprócz sprzedaży, firma oferuje profesjonalny serwis oraz dostęp do oryginalnych części zamiennych. Mój Dong Feng ciągnik miał drobną usterkę, a serwis S-AGRO zareagował błyskawicznie - następnego dnia traktor był w pełni sprawny.

Warto wspomnieć o 5-letniej gwarancji, którą oferuje S-AGRO na swoje maszyny. To rzadkość na rynku ciągników rolniczych i dowód na jakość oferowanych produktów. Agro traktory Wyszków to synonim niezawodności w polskim rolnictwie.

S-AGRO regularnie organizuje dni otwarte i szkolenia dla rolników. Miałem okazję uczestniczyć w jednym z nich i byłem pod wrażeniem profesjonalizmu zespołu oraz ich wiedzy technicznej. W ofercie S-AGRO na pewno znajdziesz odpowiedni model.